.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ


Στην Αμερική φυτεύουν πυρετωδώς ελαιώνες
Το Συμβούλιο Ελαιοκομίας της Καλιφόρνιας (COOC) προβλέπει παραγωγή ρεκόρ για την περίοδο 2015/16, δηλαδή 15,1 εκατ. λίτρα έξτρα παρθένου ελαιολάδου, ενώ την περασμένη έφτασε τα 9,08 εκατ. λίτρα.

Η αύξηση αυτή σηματοδοτεί μια χρονιά ρεκόρ για την «άνθηση» της βιομηχανίας ελαιολάδου στο αμερικανικό κράτος, που συνεχίζει να αυξάνει την ετήσια παραγωγή της.
Από τον Ιανουάριο του 2015, η Καλιφόρνια έχει περισσότερα από 35.000 στρέμματα ελαιώνων για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και πάνω από 400 αγρότες. Ο Οργανισμός εκτιμά ότι 3.500 νέα στρέμματα θα φυτεύονται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια μέχρι το 2020. Επίσης, διαθέτει περισσότερες από 75 ποικιλίες ελιάς.
Η εκτελεστική διευθύντρια, Patricia Darragh, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προβλέπουμε μια τόσο παραγωγική χρονιά, ευτυχώς, οι ελιές μας είναι ανθεκτικές στην ξηρασία και δεν έχουν επηρεαστεί δυσμενώς από τις καιρικές συνθήκες της Πολιτείας μας, κάτι που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη εγχώρια και διεθνή ζήτηση ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου."
Από το olivenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου