.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO NA ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!Ανεμοστρόβιλος διέλυσε θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα



Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε ο φακός του radiolasithi.gr το απόγευμα της Παρασκευής 23/10 στην περιοχή του Μύρτου στην Ιεράπετρα.
Ανεμοστρόβιλος σάρωσε σε δευτερόλεπτα μεταλλικό θερμοκήπιο και κατέστρεψε ολοσχερώς τα 3 απο τα 4 στρέμματα της εγκατάστασης.
Οι ιδιοκτήτες του θερμοκηπίου το πρωί της ιδιας μέρας είχαν κάνει την φύτευση του και όπως οι ίδιοι μαρτυρούν στάθηκαν τυχεροί που ο ανεμοστρόβιλος δεν τους βρήκε μέσα στο θερμοκήπιο.
H δύναμη του ανεμοστρόβιλου κατάφερε σε δευτερόλεπτα να σπάσει τα σίδερα του μεγαλύτερου μέρους του θερμοκηπίου και τελικά να το ισοπεδώσει σαν να ήταν φτιαγμένο απο χαρτί.
Άγνωστο είναι για τους ιδιοκτήτες εάν το κράτος μεριμνήσει για την αποζημίωση τους οι οποίοι παρά την ατυχία τους, κοιτάζουν ξανά μπροστά.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να τονίσει την ιδιαιτερότητα του αγροτικού επαγγέλματος, το οποίο περνά την δική του κρίση.
Πηγή>http://www.radiolasithi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου