.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Δέσμευσαν 21 τόνους ντομάτας στου Ρέντη

Δέσμευσαν 21 τόνους ντομάτας στου Ρέντη  - Media



Στη δέσμευση ντομάτας προέλευσης Αλβανίας συνολικού βάρους 21 τόνων, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί των μέσων συσκευασίας, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
H δέσμευση του συγκεκριμένου προϊόντος έγινε κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, όπου εντοπίστηκαν από τους γεωπόνους 2.566 πλαστικά κιβώτια με ντομάτες προέλευσης Αλβανίας χωρίς σήμανση επί της συσκευασίας.
Απαγορεύτηκε η διακίνηση και η εμπορία του εν λόγω προϊόντος και θα ακολουθήσει επανέλεγχος προκειμένου να κριθεί η περαιτέρω τύχη του.

Πηγή>http://www.topontiki.gr/

Ρέ παιδιά,ας μήν είμαστε και τόσο αφελείς!
Αυτές οι ντομάτες καθώς φαίνεται,προορίζονταν για κάποια μεγαλοκλασσάτα μανάβικα σε ακριβές συνοικίες των Αθηνών.Διαφορετικά δεν εξηγείται το ότι ποτέ μας κανείς δεν έχει δεί ,ούτε στις λαικές,ούτε στα σουπερμάρκετ,ούτε και στα λαικά μανάβικα ταμπέλες σε ντομάτες που να γράφουν "Προέλευση:Αλβανία"Για μάς φροντίζει η κυβέρνηση ωστε να τρώμε πάντα γνήσια...Ελληνικά προιόντα!!      Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου