.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σταματά αύριο η απεργία της ΠΝΟ - Υπόσχεση για επαναλαμβανόμενες από τις 12 Νοεμβρίου και μετά

Σταματά αύριο η απεργία της ΠΝΟ - Υπόσχεση για επαναλαμβανόμενες από τις 12 Νοεμβρίου και μετά


Την προσωρινή λήξη της απεργίας αποφάσισε πριν λίγο η ΠΝΟ μετά τη συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη της. Όπως είπε το μέλος της ΠΝΟ ο κ. Μούγιος στο Ράδιο Λασίθι, η ΠΝΟ αν και δεν κέρδισε τίποτα παρά μόνο κάποιες υποσχέσεις από τον Υπουργό, σταματά την απεργία έως τις 12 Νοεμβρίου, συναισθανόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας. Από αύριο λοιπόν στις 6 το πρωί τα πλοία θα μπορούν να κάνουν κανονικά τα δρομολόγια τους.
 Από τις 12 του μήνα, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, και μετά, οι απεργία θα συνεχιστεί αρχικά με μια 24ωρη με προοπτική μεγάλης κλιμάκωσης, όπως  τόνισε απ' την πλευρά του ο κ. Τσιμπόγλου ο οποίος συμμετείχε στην ψηφοφορία και επίσης μίλησε στην εκπομπή του Δημήτρη Τουρλούκη.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, η επικουρική τους ασφάλιση κόπηκε, το εφάπαξ που ήταν πλήρως ανταποδοτικό επίσης, ενώ οι συντάξεις έχουν κοπεί και αυτές, ενώ οι ίδιοι καταβάλλουν τεράστιες εισφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου