.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Διακίνηση οπωροκηπευτικών μόνο με βιβλίο ιχνηλασιμότητας

Υποχρεωτική η τήρηση βιβλίου ιχνηλασιμότητας για τη διακίνηση νωπών οπωροκηπευτικών.

Με υψηλά πρόστιμα θα τιμωρούνται όσοι παραγωγοί, συσκευαστές και έμποροι νωπών αγροτικών προϊόντων δεν τηρούν βιβλία ιχνηλασιμότητας, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Όπως τονίζει, για την εμπορία και τη διακίνηση νωπών οπωροκηπευτικών προϊόντων είναι υποχρεωτική η τήρηση του βιβλίου ιχνηλασιμότητας.
Επειδή για την διαμόρφωση του αριθμού παρτίδας που αναγράφεται στο βιβλίο ιχνηλασιμότητας απαιτείται νέος τρόπος παρακαλούνται οι παραπάνω συσκευαστές να επικοινωνούν με το τηλέφωνο της υπηρεσίας μας 28213-45830.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η έλλειψη βιβλίου ιχνηλασιμότητας και η μη αναγραφή του αριθμού παρτίδας στις συσκευασίες και τα παραστατικά διακίνησης και εμπορίας των οπωροκηπευτικών προϊόντων τιμωρούνται με υψηλά διοικητικά πρόστιμα όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία.

Πηγή>http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου