.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ενα τραγούδι για την ειρήνη,απο ένα Ηρακλειωτάκι.

Ο Λέανδρος Καραϊσκάκης από το Ηράκλειο, μέσα από το τραγούδι του το «For Peace» στέλνει μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Αφορμή στάθηκαν τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο Παρίσι αλλά και στον πλανήτη μας γενικότερα.
«Αυτό το τραγούδι το έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαι τόσο λυπημένος που γνωρίζω ότι οι άνθρωποι ακόμα βομβαρδίζουν χώρες και ακόμη λαχταρούν για πόλεμο. Έγραψα αυτό το τραγούδι για κάθε έθνος στον πλανήτη μας, για κάθε χώρα, για κάθε είδος σε αυτόν τον κόσμο. Χρειάζομαι ειρήνη για να μπορώ να υπάρχω σε αυτόν τον κόσμο. 
Χρειάζομαι ειρήνη για να κάνω όλα αυτά που αγαπώ. Χρειάζομαι ειρήνη γιατί ένα χαρούμενο χαμόγελο μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα, κάθε μέρα. Εκατομμύρια ανθρώπου έχουν πεθάνει από το 2011 λόγων πολέμου. Σε παρακαλώ, κάνε την αλλαγή και ξεκίνα από τον εαυτό σου. Γίνε καλύτερος άνθρωπος. Αυτό είναι για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας. Αυτό είναι για την ειρήνη (for peace)», λέει ο νεαρός καλλιτέχνης για το τραγούδι του. 
Πηγή>: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου