.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Κρητικό ίαμα: Από σήμερα στα φαρμακεία - Αποκλειστικές δηλώσεις από τον τεχνολόγο γεωπονίας κ. Τσιριντάκη




Ποιος θα φανταζόταν ότι κάποια στιγμή και έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης έρευνας και αναζήτησης, ότι παρθένα κρητικά βότανα όπως το θυμάρι, ο δίκταμος και το φασκόμηλο, θα κατακτούσαν την ευρύτερη φαρμακευτική κοινότητα, σε μορφή ενός ευεργετικού δισκίου; Όπερ και εγένετο!
Το θαυματουργό δισκίο Cretan iama λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης έχει την ικανότητα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, να καταπολεμά τις φλεγμονές στο ανθρώπινο σώμα που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό.  
 
Η αξία του κρητικού φαρμακευτικού σκευάσματος υψηλή, αφού όπως τόνισαν οι δημιουργοί του, οι αρχικές έρευνες είχαν σκοπό την δημιουργία μιας ουσίας που θα καταπολεμά το θανατηφόρο πολλές φορές ιό της Γρίπης H1N1, όμως τελικά το αποτέλεσμα ήταν κάτι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.


Πηγή>http://www.hxonews.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου