.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Δεντρολίβανο για τους ψύλλους των κατοικίδιων


Δεντρολίβανο για τους ψύλλους των κατοικίδιων
Ένας τρόπος για να απωθήσετε τους ψύλλους είναι να τρίψετε φύλλα δεντρολίβανου σε σκόνη και να πασπαλίσετε με αυτή τη σκόνη το μέρος που κοιμάται και παίζει ο σκύλος σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα φάρμακο κατά των ψύλλων βάζοντας δύο φλιτζάνια φρέσκο δενδρολίβανο σε βραστό νερό για 30 λεπτά. Στραγγίζετε το υγρό για να αφαιρέσετε τα φύλλα. Μεταφέρετε το υγρό σε ένα κουβά και να προσθέσετε ένα λίτρο ζεστό νερό. Αφήστε το ως που να αποκτήσει χλιαρή θερμοκρασία. Περιλούστε τη γούνα του σκύλου σας με το φάρμακο. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά - κατά προτίμηση στη ζεστασιά του ήλιου.

Το δετρολίβανο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών του, μετά από το ξύσιμο και το δάγκωμα των ψύλλων.


Πηγή> monoprasino.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου