.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση με ΠΝΟ επιδιώκει ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας - Οδηγίες για το ταξίδι στην Αθήνα


Συνάντηση με ΠΝΟ επιδιώκει ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας - Οδηγίες για το ταξίδι στην Αθήνα
Επιστολή προς την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στέλνει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας επιδιώκοντας μια συνάντηση ώστε να συννενοηθούν για τα θέματα των απεργιών στα λιμάνια. «Αγρότες και ναυτεργάτες είμαστε συνεργάτες» τονίζεται χαρακτηριστικά. Μαζί με την επιστολή επισυνάπτονται και δύο παλαιότερες, πάλι προς την ΠΝΟ, στις οποίες καταγράφονται τα επιχειρήματα για τη ζημιά που προκαλεί η απεργία των πλοίων στον αγροτικό κόσμο. 


Εντωμεταξύ ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το επερχόμενο ταξίδι που θα γίνει στην Αθήνα, ενώ στηρίζει και συμμετέχει στην πανελλήνια απεργία:

«Επειδή υπάρχουν διάφορες απορίες σχετικά με τη μετάβαση στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Αγροτικό Συλλαλητήριο στις 18 Νοέμβρη 2015, το ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας διευκρινίζει τα εξής:

Πηγή>RADIOLASITHI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου