.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Για ένα χωράφι που ήθελες,τώρα,χάνεις το σπίτι...

Αποτέλεσμα εικόνας για Χωράφι σπίτι φωτο

Πολλοί αγρότες κάποτε,έβαλαν το σπίτι τους υποθήκη για να αγοράσουν ένα χωράφι.Ανθρωποι που πίστεψαν στην ανάπτυξη,που δέν φοβήθηκαν ποτέ την δουλειά,άνθρωποι νοικοκύρηδες που στηρίχτηκαν στις υποσχέσεις της Ευρώπης για βοήθεια και επιδοτήσεις.Και τώρα,μετά την μεγάλη απάτη των υποσχέσεων και των αγροτικών προγραμμάτων,σκάει η φούσκα άλλη μιά φορά και έρχονται τα νεότερα:

" Κυβέρνηση και δανειστές κατέληξαν σε συμφωνία για τα κριτήρια εκείνα που προστατεύουν το 25% των δανειοληπτών που διαθέτουν κόκκινο στεγαστικό δάνειο. Πρόκειται για δανειολήπτες ακινήτων αντικειμενικής αξίας έως 170.000 ευρώ και με ετήσια εισοδήματα από 8.180 ευρώ έως 20.639 ευρώ.
Η μάχη της κυβέρνησης για την προστασία έως και του 60% των δανειοληπτών οδηγεί στη δημιουργία μιας δεύτερης κατηγορίας, στην οποία θα δύνανται να εισαχθούν δανειολήπτες με υψηλότερα εισοδήματα, αφού, προηγουμένως, έχουν αποτιμηθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Για αυτή την κατηγορία, τα κριτήρια ένταξης θα καθοριστούν ανάλογα με το εισόδημα και την περιουσία των δανειοληπτών, η οποία θα υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα εμπορική αξία του ακινήτου.
Κατά τις πληροφορίες, στην κατηγορία αυτή το όριο της αντικειμενικής αξίας αυξάνεται στις 230.000 ευρώ, ενώ θα επιχειρείται εξωδικαστικός συμβιβασμός, με βάση τον αναθεωρημένο Κώδικα Δεοντολογίας των τραπεζών.
Η ρύθμιση θα έχει διάρκεια 3 έτη και εν συνέχεια θα απαιτείται αναθεώρηση."
Δηλαδή,αν το εισόδημα σου είναι πάνω απο 21000 ευρώ και δεν πλήρωσες κάποιες δόσεις του δανείου σου,περίμενε τον κλητήρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου