.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Αδυνατούν να ανανεώσουν την άδεια τους πολλοί πωλητές λαϊκών αγορών

Αποτέλεσμα εικόνας για λαικη αγορα φωτογραφιες

Πρόβλημα με την ανανέωση των αδειών τους θα αντιμετωπίσουν άμεσα χιλιάδες πωλητές λαϊκών αγορών αφού τα οικονομικά προβλήματα και τα χρέη στην εφορία δεν τους επιτρέπουν να λάβουν την απαραίτητη φορολογική ενημερότητα ώστε να ανανεωθεί η άδειά τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που έχει ψηφισθεί (από την προηγούμενη κυβέρνηση) και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από τις 2 Μαρτίου του 2015, όσοι πωλητές δε διαθέτουν ενημερότητα θα χάνουν ουσιαστικά την άδειά τους. Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν έχουν ανάλογο πρόβλημα οι παραγωγοί λαϊκών αγορών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει για το θέμα στον ΑγροΤύπο, ο κ. Παντελής Μόσχος, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών μόνο στη Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι από τους περίπου 1.500 πωλητές λαϊκών αγορών, οι περίπου 500 αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα γεγονός μάλιστα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την λειτουργία των αγορών μιας και ο αριθμός των πωλητών είναι μεγάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου