.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

[ΒΙΝΤΕΟ] Ελαιόλαδο: Διπλάσια η τιμή παραγωγού στην Ιταλία από την Κρήτη


Μεγάλη υστέρηση παρουσιάζουν οι τιμές παραγωγού του ελαιολάδου στην Κρήτη σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές σε Ιταλία και Ισπανία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ιταλία, η οποία είναι μια χώρα που κάθε χρόνο εξάγονται μεγάλες ποσότητες Κρητικού ελαιολάδου οι τιμές προσεγγίζουν τα έξι Ευρώ.
Το γεγονός κάνει τους εκπροσώπους των αγροτών να καταγγέλλουν στρεβλώσεις στην εγχώρια αγορά ελαιολάδου και καρτέλ μεταπρατών που δεν επιτρέπουν ικανοποιητική άνοδο των τιμών του προϊόντος.
Βαρδής Καλογεράκης                                                                            Πηγή>http://www.neatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου