.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

[ΒΙΝΤΕΟ] Ελαιόλαδο: Διπλάσια η τιμή παραγωγού στην Ιταλία από την Κρήτη


Μεγάλη υστέρηση παρουσιάζουν οι τιμές παραγωγού του ελαιολάδου στην Κρήτη σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές σε Ιταλία και Ισπανία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ιταλία, η οποία είναι μια χώρα που κάθε χρόνο εξάγονται μεγάλες ποσότητες Κρητικού ελαιολάδου οι τιμές προσεγγίζουν τα έξι Ευρώ.
Το γεγονός κάνει τους εκπροσώπους των αγροτών να καταγγέλλουν στρεβλώσεις στην εγχώρια αγορά ελαιολάδου και καρτέλ μεταπρατών που δεν επιτρέπουν ικανοποιητική άνοδο των τιμών του προϊόντος.
Βαρδής Καλογεράκης                                                                            Πηγή>http://www.neatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου