.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Νέο μεταπτυχιακό στα θερμοκήπια

Ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό (master´s degree) του πανεπιστημίου της Αλμερία, προσφερόμενο στα Αγγλικά, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στην γεωπονία καθώς επίσης και στην δημιουργία και διατήρηση θερμοκηπίου να το κάνουν πραγματικότητα.
Η Αλμερία, μια από της ομορφότερες πόλεις της Ανδαλουσίας, είναι μια περιοχή που παραδοσιακά αφοσιώνεται στην Γεωπονία εδώ και αιώνες. Το πανεπιστήμιο της Αλμερία είναι ένα από τα πιο νέα και σύγχρονα στην Ισπανία, με εκπληκτικές εγκαταστάσεις και την μεγαλύτερη έκταση θερμοκηπίων στον κόσμο στην κατοχή του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα θερμοκήπια του πανεπιστημίου είναι από τα λίγα ανθρώπινα δημιουργήματα ορατά από το διάστημα. Όλα τα θερμοκήπια είναι στη διάθεση των σπουδαστών για έρευνα, κατάρτιση και απόκτηση εμπειρίας.
Είναι σημαντικό, επίσης να αναφέρουμε πως το πανεπιστήμιο της Αλμερία είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα καθώς επίσης και ότι το συγκεκριμένο μάστερ πληροί όλες τις προϋποθέσεις αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Τα μαθήματα διδάσκονται μόνο από διδάκτορες του πανεπιστημίου και ξένους επίτιμους καλεσμένους διδάκτορες από το εξωτερικό. Το συγκεκριμένο μάστερ προσφέρει από 60 ως 78 ECTS και διαρκεί έναν χρόνο. Ταυτόχρονα, προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές να συνεχίσουν σε διδακτορικές σπουδές.
Το κόστος του μάστερ είναι αξιοσημείωτα χαμηλό σε σχέση με αντίστοιχα μεταπτυχιακά σε άλλες χώρες, κυμαίνοντας από 2.000 ως 2.200 ευρώ σε 1 έως 4 δόσεις. Επιπλέον, το κόστος ζωής στην Ισπανία είναι σαφέστατα μικρότερο απ’ ότι στην Ελλάδα και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το σύστημα υγείας της παρούσας χώρας έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Οι φάσεις εγγραφών έχουν ήδη ξεκινήσει, με την πρώτη φάση να τελειώνει στις 6 Μαρτίου.
Τέλος, μεγάλο πλεονέκτημα του μεταπτυχιακού είναι ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του μεταπτυχιακού είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Τσόκανος, με καταγωγή από Λάρισα, σπουδάζει και εργάζεται στην Αλμερία και μπορεί να βοηθήσει απόλυτα όποιον θελήσει να εγκλιματιστεί στην όμορφη και ζεστή πόλη της Αλμερία.
E-mail επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του μεταπτυχιακού: masterhmi@ual.es
Δείτε επίσης τις επισυναπτόμενες παρουσιάσεις του μεταπτυχιακού στα Αγγλικά:
2) Τρίπτυχο διαφημιστικό του μεταπτυχιακού


Πηγή>http://www.thessalikigi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου