.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Καλησπέρα στην παρέα του καφενέkafenio10

Καλησπέρα στην παρέα του καφενέ
Ήντα μρε κάνεις πως τα περνάς ?

-Άστα να πάνε φτώχεια και καλή καρδιά, ούλα πάνε κατα διαόλου.

Γιάντα μρε ή τα πάθες?

-Μρεσύ έχω ξεμείνει από δουλειά, χρωστώ και στον αέρα που κουνιέται, με κινηγούν οι τραπεζες αλλά και το κράτος δεν γατέχω ήντα θα γενώ.

-Μρεσύ πάρε μολύβι και χαρτί και σβήστα ,μην ξανοίγεις δροσά την οικογένεια σου και τσι συνανθρώπους σου να σέβεσαι, το κράτος και τσι τράπεζες βάλε ντος λιβάνι.

-Μα ήντα μρε λες θα μου τα κατασχέσουν ούλα δεν θα πέρνω επιδότηση θα μου κόψουνε το ταμείο ανεργίας.

-Μανόλη αν δεν δώσεις τροφή και τα πνευματικά εφόδια στα κοπέλια σου, αν δε τα κάμεις ανθρώπου θα τα χάσεις ούλα, τα λίγα που πέρνεις να τα δίνεις στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και στην διατροφή τσι οικογένειας σου.

-Καλά τα λες μρε μα θα με φησουν στο δρόμο οι κεσταμπίτες για αυτό πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ ,τον φόρο αλληλεγγύης ,αλλά και την δόση εισοδήματος, δεν μπορώ να πληρώσω την ασφάλεια και το κακό είναι πως η οικογένεια δεν έχει ασφάλεια.

-Σύντεκνε ούλοι ντος είναι κεσταμπίτες ότι και αν κάνουμε θα θένε και άλλα όσο τους δίνεις θα θένε και άλλα μα μην ξεχνάς την ψυχή δεν θα μας την πάρουνε.

– καλά τα λες

-Γρύκα Έχουμε μρε δύναμη αρκεί να πάψουμε να τσι ακολουθούμε, να τσι πληρώνουμε ,αλλά και να ψηφούμε κλέφτες προδότες και μπανταξίδες. Έχουμε μρε μεγάλη ευθύνη για ούλα για τα πανωγραψίματα για τσι ψεύτικες επιδοτήσεις, για τα δανεικά και αγιάγερτα για ούλα ,γιατι ψεύτο θεσούλα που μας τάξανε και μεις τη δεχτήκαμε και άλλα πολλά. Αλλά εμείς εκάμαμε πλημμέλημα και επαέ μας έχουν καταδικάσει με βαρύ κακούργημα, γατέχεις γιάντα γιατί είμαστε άξιοι τσι μοίρας μας αφού είμαστε αδιάφοροι και ξανοίγουνε μόνο την πάρτη μας.

– Μρε Γιώργη εδά είναι αργά αφού ούλα τα ελέγχει η ελίτ και οι μασόνοι ούλα με ελέγχονται τα πάντα τα ορίζουν οι Εβραίοι, Εκκλησία ,πολιτική και χρήμα τα πάντα τα ΜΜΕ ούλα.

– Ε όη μρε τον θεό και την πίστη σου δεν την ορίζει κανείς εσύ έχεις την δύναμη να ταράξεις βουνά μα δεν ψάχνεις να βρεις τα όμοια , ,αλλά όσα σε χορίζουν το γατέχουν και με το διέπρεψε και βασίλευε μας κάνουν ότι θένε

– μρεσύ εσύ σαι ρήτορας ούλα τα γατέχεις γη μου λες έπαε κουζουλάδες Χαχαχαχα

– γρύκα εγώ λέω ότι θέλω εσύ πίστεψε ότι θες μα αν όσα γατέχεις ήταν σωστά ή έμεινα που μας κυβερνούνε θένε το καλό μας δεν θα φτάναμε σε τούτονε το χάλι, αν εσύ δεν αλλάξεις το μέλλον του κοπελιού σου και των συνανθρώπων σου μην περιμένεις σωτήρες κιαν ένας δεν θα σε σώσει. Αφρουκού αν δεν δεις τα λάθη σου και εγώ τα δικά μου να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν κιανείς δεν θα μας βοηθίήσει αλλά σαφή θα μας εκμεταλλεύονται. Αν δεν κάμεις πράξη όσα ονειρεύεσαι οραματίζεσαι μην περιμένεις να αλλάξει πράμα.

– ναι εκειά έχεις δίκιο μρε αλλα ο τάδε μρε που εδά αγοράζει χωράφια από τοκογλυφία τα καμε από ναρκωτικά ούλοι μρε κλέβουνε?

– εδά μάλιστα Ε να ψηφίσει η εργα του Γείτωνας μρε δηλαδη ώπα Σύντεκνε είδες μρε τον Μιχάλη ήντα ώρα ξυπνά για να πάει στη δουλειά ? Πόσες ώρες δουλεύει ? Ήντα κάνει σωστό ήντα κάνει λάθος ? Γατέχεις ήντα στερήσεις έχει περάσει μόνο γατέχεις να τον κρίνεις και να τον κατηγορείς Ε μα Ετσά δεν ξανοίγεις την αυλακιά σου μα την ξένη και με τούτο να το τρόπο σαφη στραβά θα αρμενίζεις για ούλα μετά θα σου φταίνε οι Εβραίοι οι μετανάστες οι Ολυμπιακοί οι Παναθηναϊκοί ούλοι οι άλλοι εκτός από σένα μρεσύ άλλαξε και σάλευε με άξιους ανθρώπους να μαθένεις και να θωρείς τα σωστά να τα δέχεσαι και να απορίπτεις τα στραβά.

-Μρεσύ εβίβα Σκιας και δεν πάνε ούλοι στο διάολο

– όη μρε με το καλό και πάντα σαφή καλα να μαστε με ψηλά την κεφαλή και να σεβόμαστε τσι συν ανθρώπους μας και το τόπο μας ο θεός θωρεί και κρίνει εμείς ας σαλεύουμε στην στράτα ντου να ποστραβώσουμε τον αντίχρηστο. Κάμε τον σταυρό σου να χεις άρμα στο πλευρό σου.

Πηγή:http://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου