.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

1η Συνάντηση Ανταλλαγής Εμβολίων Καρποφόρων Δέντρων



Ο εμβολιασμός καρποφόρων δέντρων είναι γνωστή τεχνική από την αρχαιότητα. Παρόλα αυτά λίγοι στις μέρες μας τη γνωρίζουν. Επίσης πολλές παραδοσιακές ποικιλίες καρποφόρων χάνονται. Αυτές θα μπορούσαν να διατηρηθούν με εμβολιασμό.

Ελάτε αυτήν την πανσέληνο 16 Οκτώβρη φέρνοντας μαζί σας και εμβόλια από παραδοσιακές ποικιλίες καρποφόρων, στη πρώτη προσπάθεια ανταλλαγής εμβολίων και γνώσεων στον εμβολιασμό. 
Τα εμβόλια κόβονται και συντηρούνται τυλιγμένα σε βρεγμένο πανί και μετά σε μια σακούλα με μικρή τρύπα ώστε να αερίζονται. 

Πρόγραμμα
Βασικές θεωρητικές γνώσεις (επιλογή κατάλληλου εμβολίου, κατάλληλη εποχή, διατήρηση, ποικιλίες που ταιριάζουν για εμβολιασμό κλπ)
Εφαρμογή στην πράξη για όποιον ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει εμβολιασμό.
Ανταλλαγή εμβολίων
Οσοι έχετε μπολιαστήρι και ψαλίδα ας τα φερετε μαζι σας.

Φορέστε άνετα ρούχα, καπέλο και φροντίστε για το νερό και το φαγητό σας αν χρειάζεστε.
Τόπος Παχειά Άμμος – Κτήμα Μανώλη Παπαδημητρόπουλου
Ώρα 8.00 το πρωί
Πληροφορίες 6980605628 – 6974908357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου