.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Μελιτζανάκι τουρσί

Μελιτζανάκι τουρσί

Υλικά Συνταγής

  • 1 κιλό μελιτζάνες μικρές
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 κόκκινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 6-7 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 καρότο κομμένο σε φέτες
  • λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
  • λίγα κλωνάρια σέλινου
  • 1 λίτρο ξίδι
  • 2 κ.σ. αλάτι χοντρό
  • 1 λίτρο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Αφαιρούμε το κοτσάνι από τις μελιτζάνες και τις χαράζουμε κατά μήκος σταυρωτά. Κατόπιν τις ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 8-10΄. Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε ξύλο κοπής και βάζουμε επάνω τους για μερικές ώρες ένα βάρος μέχρι να στραγγίξουν.
2. Ενώνουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά μαζί, γεμίζουμε μ’ αυτά τις σχισμές της μελιτζάνας και τις δένουμε καλά με τα κλωνάρια του σέλινου.
3. Βάζουμε τις μελιτζάνες σε αποστειρωμένο βάζο και περιχύνουμε το λάδι, το ξίδι και το αλάτι. Τις αφήνουμε για 15 ημέρες πριν τις καταναλώσουμε.

Πηγή:http://www.argiro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου