.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Κoλοκύθες βαρέων βαρών



Σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, το φθινόπωρο φέρνει κάθε χρόνο μαζί του πλήθος διαγωνισμών για την ανάδειξη της μεγαλύτερης κολοκύθας του κόσμου.
Η πιο βαριά μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, καλλιεργήθηκε στην Ελβετία το 2014 και ζύγιζε 1.054 κιλά.

Ο νεαρός Γερμανός αγρότης Sebastian Lueder μπορεί να μην κατάφερε με το «δημιούργημά» του να καταρρίψει το ρεκόρ, όμως ποζάρει περήφανος δίπλα στη νικήτρια κολοκύθα 763 κιλών του πρωταθλήματος Open Pumpkin Weighing Championship, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο χωριό Klaistow του Βρανδεμβούργου στη Γερμανία, καθώς στέφθηκε «βασιλιάς» για 13η φορά.

Σήμερα Κυριακή, στο Ludwigsburg της Γερμανίας διεξάγεται ακόμα ένας διεθνής διαγωνισμός, ο συγκεκριμένος στο πλαίσιο του μεγαλύτερου στο είδος του ετήσιου φεστιβάλ στον κόσμο, που ολοκληρώνεται στις 6 Νοεμβρίου. Περί ορέξεως λοιπόν… κολοκυθόπιτα.

(Πηγή: Καθημερινή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου