.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συσκευή ελαιοπεριεκτικότητας

Συσκευή ελαιοπεριεκτικότητας



Μία νέα, επαναστατική τεχνολογία εφαρμόζεται στα Ελληνικά Ελαιοτριβεία, η οποία κάνει δυνατή τη μείωση του λειτουργικού κόστους με παράλληλη βελτιστοποίηση της ποιότητας του παραγόμενου ελαιολάδου.
Πρόκειται για την υπεραυτόματη, ηλεκτρονική συσκευή ελαιοπεριεκτικότητας SpectraStar, η οποία πραγματοποιεί με ταχύτητα φωτός, αναλύσεις σε:
-Ελαιόκαρπο
-Ελαιοπυρήνα
-Πυρηνόξυλο
-Ελαιόλαδο
-κ.α.

Η συσκευή λειτουργεί χωρίς χημικά και σε δευτερόλεπτα κάνει γνωστό το λάδι, την υγρασία, την οξύτητα κ.α., δίνοντας την δυνατότητα προγραμματισμού της ελαιοσυγκομιδής, εφαρμογής της συνεχούς άλεσης, ρύθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού και βελτίωσης της ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Για τη νέα αυτή πρωτοποριακή συσκευή, αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στύψης Λέσβου επισκέφθηκε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της Λακωνίας, οι οποίοι για χρόνια εφαρμόζουν την εν λόγω επαναστατική τεχνολογία ώστε να συζητηθεί η δυνατότητα και ο τρόπος εφαρμογής της, στον ελαιώνα της Λέσβου.

Τις επισκέψεις στους συνεταιρισμούς οργάνωσε η εταιρεία Unity ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος για τις συσκευές SpectraStar και μεταξύ άλλων περιλάμβαναν επισκέψεις σε Α.Σ. Παλαιοπαναγιάς, Α.Σ. Κροκεών, Α.Σ. Πετρίνας, Α.Σ. Γουβών καθώς και συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Εταιρεία:
UNITY ΕΠΕ
Ασπασίας 100, Χολαργός
Τηλ.: 210-6779505
Fax : 210-6545113
e-mail: info@unity.com.gr
Αρμόδιος: κ. Αντώνης Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου