.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Επικίνδυνα μανιτάρια και αγγούρια στην Αλβανία


Μετά τις καταγγελίες για δηλητηρίαση από φρέσκα µανιτάρια, απαγορεύτηκε η προώθηση στην αγορά φρέσκων µανιταριών από την τοπική παραγωγή, τα οποία δεν έχουν προµηθευτεί πρώτα πιστοποιητικό προέλευσης και ασφάλειας για βρώση.
Παράλληλα το Μαυροβούνιο απαγόρευσε τις εισαγωγές αγγουριού από την Αλβανία, λόγω υψηλού επιπέδου της ουσίας spiroxamine. Το Α/Υπ.Γεωργίας προχώρησε στους απαραίτητους ελέγχους, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για µεµονωµένο γεγονός και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες.
paseges.gr


Αυτό σημαίνει ότι το μαυροβούνιο στρέφεται σιγά σιγά προς τα κρητικά προιόντα παρά την όποια διαφορά τιμής απο τα φτηνά αλβανικά.Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όποιος επιμένει ποιοτικά, στο τέλος πάντα ανταμοίβεται παρά την κρίση που υπάρχει παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου