.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πρωτόκολλο συνεργασίας Ελλάδας - Κένυας για αγροτικά


Κρόκου Μαρία|  paseges.gr
Σε συνάντηση του υπουργού με την υπουργό Εμπορίου διερευνήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας.
Για τη συνεργασία Ελλάδας και Κένυας και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί συζήτησαν ο Υπουργός Α.Α.Τ. Αθανάσιος Τσαυτάρης με την Υπουργό Ανατολικο-Αφρικανικών Υποθέσεων, Εμπορίου και Τουρισμού της Κένυας κα Φίλις Τζέπκοσγκι Κάντι σε συνάντησή τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στον τομέα της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής αλλά και της ενίσχυσης του τομέα της μεταποίησης. Μάλιστα, τονίστηκε η σημασία της Ελλάδας και της εμπειρίας σε διακίνηση, εμπορία και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και ειδικά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Τέλος, συμφωνήθηκε η σύνταξη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, το οποίο θα επιμεληθούν εμπειρογνώμονες από τις δύο χώρες και θα αφορά στην ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των αγροτικών προϊόντων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόξενος της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελλάδα, Βίκυ Πανταζοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Δημήτρης Μελάς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο Υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου