.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ερχεται χιονάς και κρύα,απ,τη μακρινή Ρωσία!Οι δουλειές που μπορούμε να κάνουμε στο χωράφι αλλά και στο θερμοκήπιο.είναι ελάχιστες.Οι περισσότεροι απο μας έχουν κάνει προληπτικό ψέκασμα για τον βοτρύτη και τον περονόσπορο.
Δεν αγγίζουμε τα φυτά,δέν κόβουμε φύλλα,και κατά πάσα πιθανότητα,δεν κόβουμε και προιόντα διότι δέν ωριμάζουν.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε,είναι να ποτίσουμε τις πρωινές ώρες με λίγο νερό προσθέτοντας και κάποιο φυτοδιεγέρτη η κάποια χουμικά στο λιπαντήρα.Αφήνουμε ελάχιστα ανοιχτά τα πλαινά παράθυρα για την κυκλοφορία του αέρα και μετά πάμε για...βότκα(η ρακή είναι καλύτερη),μπάμπουσκες και μαύρο χαβιάρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου