.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο κλάδοι της ελληνικής αγροτικής παραγωγής στους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον για εξαγωγές στη Γαλλία


Η μεγάλη πλειοψηφία των αιτημάτων ενημέρωσης για τις εξαγωγές στη Γαλλία, που κατατέθηκαν, το 2014, στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, αφορούσαν επιχειρήσεις παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Όπως επισημαίνει το Γραφείο Ο.Ε.Υ. η τάση των προηγούμενων ετών ακολουθήθηκε και εφέτος, με τη μεγάλη πλειοψηφία των αιτημάτων να αφορούν τον τομέα των τροφίμων και ποτών με ποσοστό 37,9% (144 από 380 αιτήματα).
Οι δύο μεγάλες ομάδες αιτημάτων εμπεριείχαν γενικής φύσεως ερωτήματα (38 αιτήματα, 26,4% επί του συνόλου του εν λόγω κλάδου) και ειδικά ερωτήματα (34 αιτήματα, 23,6%), που αφορούσαν στην αναζήτηση πληροφοριών για εξαγωγή ελαιολάδου στη γαλλική αγορά.
Ακολούθησε με διαφορά ο κλάδος της σαλιγκαροτροφίας, με 14 αιτήματα (9,7%), ο κλάδος των γαλακτοκομικών με 7 αιτήματα (4,8%), των αλκοολούχων ποτών (κυρίως οίνοι), των βιολογικών προϊόντων και των φρούτων και λαχανικών με 5 αιτήματα έκαστος (3,5% ανά κλάδο), των ιχθυηρών με 4 αιτήματα και της μελισσοκομίας με 3 αιτήματα.
Το υπόλοιπο 23,6% των αιτημάτων του κλάδου των τροφίμων και ποτών αφορούσε αναζήτηση πληροφοριών για εξαγωγές βοτάνων-μπαχαρικών, γλυκαντικών ουσιών, μανιταριών, συμπληρωμάτων διατροφής - υπερτροφών και κατεψυγμένων τροφίμων.
Πηγή>http://www.agrotypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου