.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στα 3,10 ευρώ η τιμή του ελαιολάδου από Δευτέρα 12-1-15

Νέο κρούσμα απάτης ύψους 3 εκατ. ευρώ στο ελαιόλαδο ανακάλυψαν οι ιταλικές αρχές


Ανεβαίνει η τιμή του ελαιολάδου με την απροσδόκητη άνοδο να σπάει το φράγμα των 3 ευρώ έπειτα από μία περίοδο αβεβαιότητας και παλινωδιών στην εγχώρια αγορά.
Από αύριο Δευτέρα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη και την τιμή παραγωγού στα 3 ευρώ και 10 λεπτά το κιλό, προοπτική που ανοίγει νέους ορίζοντες για τους ελαιοπαραγωγούς που για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια βλέπουν το κόπο τους να ανταμείβεται.
Πηγή>http://www.inotos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου