.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ζητούν βεβαιώσεις ΟΑΕΕ από αγρότες


Σε διάφορες συναλλαγές των αγροτών από 1/1/2014 τους ζητούσαν βεβαίωση ότι είναι ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ (νυν ΟΑΕΕ). Αυτό μεταξύ άλλων κατήγγειλε στη βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου.

Αναλυτικά ο κ. Αποστόλου ανέφερε για το θέμα:  «Ένα άλλο ζήτημα είναι το θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων:


Κύριε Υπουργέ, αν πηγαίνατε την περασμένη Παρασκευή σε οποιαδήποτε ΔΟΥ αγροτικής περιοχής θα βιώνατε την εικόνα ότι η χώρα μας είναι ένα μπάχαλο. Πήγαιναν οι αγρότες και ξέρετε τι τους έλεγαν: «Φέρτε μας μια βεβαίωση από το ΤΕΒΕ ότι είστε ασφαλισμένοι». Τους ζητούσαν τέτοια στοιχεία. Από τις απαντήσεις, λοιπόν, που έδιναν οι αρμόδιοι υπάλληλοι αποδείκνυαν ότι δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός, παρά μόνο ένας προχειρότατος, της τελευταίας στιγμής.


Μάλιστα, και εσείς ο ίδιος ήσασταν σε δισταγμό όταν την Παρασκευή σας λέγαμε ότι τελειώνει σήμερα η προθεσμία. Κι ο αρμόδιος Γραμματέας Εσόδων, ο κ. Θεοχάρης, εδέησε την τελευταία στιγμή να στείλει κι αυτήν την παράταση. Ακόμα απροετοίμαστοι είναι. Το τι τους ζητάνε όσον αφορά τις προϋποθέσεις, ακόμα δεν το έχουν ξεκαθαρίσει. Μην λέτε, λοιπόν, ότι εμείς κακώς σας εγκαλούμε».
>www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου