.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς βεβαίωση ΟΓΑ και εγγραφή σε επιμελητήριο η έναρξη για τους αγρότες

Δεν απαιτείται βεβαίωση ασφάλισης στον ΟΓΑ για την έναρξη δραστηριότητας από τους παραγωγούς, δεδομένου ότι ο οργανισμός χορηγεί τη σχετική βεβαίωση στους ενδιαφερόμενους μια φορά το χρόνο.

Παράλληλα, όπως προέκυψε από τις απαντήσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, σε σύσκεψη ΠΑΣΕΓΕΣ - συνεταιρισμών, δεν θα απαιτείται εγγραφή στο οικείο επιμελητήριο, όπως γίνεται σε περιπτώσεις ελεύθερων επαγγελματιών. Αυτό θα αναφέρεται στην πολυαναμενόμενη εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, τις επόμενες μέρες.
 
Αξίζει να σημειωθεί κατά πληροφορίες, πως και για τους υπόλοιπους συνταξιούχους ετεροεπαγγελματίες αγρότες που θα θελήσουν να κάνουν έναρξη εργασιών, δεν θα απαιτείται κάποιο έγγραφο, πέραν του αποκόμματος της σύνταξης που λαμβάνουν, ανεξαρτήτως ταμείου.
 
 
Αλέξανδρος Μπίκας
 
 
mpikas@paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου