.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Λογιστικό γραφείο για τους αγρότες από την ΕΑΣ Ιωαννίνων


O Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΕΝΩΣΗ αγροτών κάνει γνωστό στους αγρότες ότι μετά από απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών οι αγρότες οι οποίοι πραγματοποίησαν κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο από την πώληση των αγροτικών προϊόντων τους ακαθάριστα έσοδα πάνω από δέκα χιλιάδες ( 10.000,00 ) ευρώ ή έλαβαν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης πάνω από πέντε χιλιάδες ( 5.000,00 ) ευρώ, εντάσσονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν βιβλία και να εκδίδουν τα προβλεπόμενα στοιχεία από 01.01.2014.
undefined


Για το λόγο αυτό πρέπει να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στα γραφεία του Συνεταιρισμού ( Χαρ. Τρικούπη 38 ) όπου λειτουργεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών ( Κ.Ε.Α. ), στο οποίο υπάρχει και γραφείο λογιστικής εξυπηρέτησης αγροτών, καθημερινά τις εργάσιμες ώρες, στο τηλ. 2651070961-5 κ. Βασίλειο Μήτσιο.
Agronews.gr

0λοι οι σύλλογοι και όλες οι ενώσεις πρέπει να κάνουν το ίδιο,ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των φοροτεχνικών που τρίβουν τα χέρια τους και φαρδαίνουν τις τσέπες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου