.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τεράστια καλαμάρια γίγαντες

Τεράστια καλαμάρια γίγαντες


undefinedΤεράστια  καλαμάρια γίγαντες για τα οποία οι ειδικοί πιστεύουν που μοιράζονται ένα σημαντικό κοινό: Ολα προέρχονται από τα νερά κοντά στην Fukushima Dai-ichi πυρηνικού σταθμού στην Futaba περιοχή της Ιαπωνίας.Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια - Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, ένα γιγάντιο πλάσμα της θάλασσας έχει ξεβράσει η θάλασσα στην Καλιφόρνια. Πρώτα ήταν ένα σπάνιο oarfish που είχε αναπτυχθεί σε μια αλλόκοτη διάσταση μήκους 100 ποδιών. Αυτή τη φορά είναι ένα γιγάντιο καλαμάρι μέτρησης  160 μέτρων από το κεφάλι μέχρι την άκρη του πλοκαμιού.Ραδιενεργός γιγαντισμός.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μετά την καταστροφή του 2011 στον πυρηνικό σταθμό Fukushima Dai-ichi ένας άγνωστος αριθμός των πλασμάτων της θάλασσας υπέστη γενετικές μεταλλάξεις και ανεξέλεγκτη ανάπτυξη.
Μετά από πρόχειρες μετρήσεις που κάναμε,αυτό το καλαμάρι μπορεί να δολώσει 340 χιλιόμετρα παραγάδι,η να βγάλει περίπου 1800 τηγανιές,χώρια οι πατάτες που θα χρειαστούν για συνοδεία.Για να φαγωθούν όλα αυτά εικάζεται ότι θα χρειαστεί απαραίτητα και ενας τόνος ρακή,η δεκαπέντε τόνοι κρασί(από το καλό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου