.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Προ των πυλών νέα ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια της «κακής» Aγροτικής

Αποτέλεσμα εικόνας για trapezes fvto

Νέα ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια της πρώην ΑTEbank αλλά κι εκείνα που έχουν δοθεί με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου κι έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των επιχειρηματικών δανείων που θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες στη Βουλή.
Το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας φαίνεται να έχει πάρει το «πράσινο φως» για το θέμα από τον πρωθυπουργό καθώς, όπως είναι γνωστό κι έχουν γράψει σχετικά το Agronews και η Agrenda, η προηγούμενη ρύθμιση που περιελάμβανε ο νόμος 3452/2014 δεν «περπάτησε» ποτέ.
Αυτό επισήμανε, άλλωστε, και σε παρέμβασή του κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας  (ΚΤΕ) Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος. Η συνεδρίαση έγινε με αντικείμενο τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια με το παρών εκ μέρους του υπουργείου Ανάπτυξης να δίνει ο υφυπουργός,  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και ο υπουργός, Νίκος Δένδιας.
Ο Πάρης Κουκουλόπουλος έκανε αναφορά στο θέμα ων αγροτικών δανείων, συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ που έχουν μεταφερθεί στην κακή ΑΤΕ και στην Πειραιώς και τα οποία όπως ανέφερε δεν έχουν ενταχθεί σε καμία ρύθμιση.
Όσον αφορά στα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, το θέμα έχει τεθεί κατ’ επανάληψη από αρκετούς βουλευτές. Αφορούν σε πυρόπληκτες ή σεισμόπληκτες περιοχές, επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, πτηνοκτηνοτροφικές και χοιροτροφικές επιχειρήσεις κ.α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου