.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Εκτροφή περιστεριών


     
         Η πετυχημένη εκτροφή περιστεριών προϋποθέτει την σχετικά καλή γνώση όλων των θεμάτων και τομέων που απαρτίζουν την διαδικασία αυτή.  Ξεκινώντας από την μελετημένη κατασκευή και διαμόρφωση του περιστεριώνα, την απόκτηση εμπειρίας στα θέματα της αναπαραγωγής νέων περιστεριών,  από το αρχικό της στάδιο, την επιλογής των κατάλληλων γονέων, το ζευγάρωμά τους, εν συνέχεια τη τακτική και επιμελή παρακολούθηση κατά τη περίοδο ωοτοκίας, επώασης (κλώσημα) και την εκκόλαψή τους, και όλα τα επόμενα στάδια ανάπτυξης των πιτσουνιών. Επίσης είναι απαραίτητη η σχετική γνώση των βασικών αρχών της Γεννητικής και της Παθολογίας των περιστεριών.
          Όλους τους προαναφερόμενους τομείς και τα επιμέρους θέμα θα τα παρουσιάσουμε, λακωνικά, στις σχετικές σελίδες και υποσέλιδες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου