.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Διεθνές ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας κέρδισαν στο Παρίσι τα κηπευτικά της Ιεράπετρας



Συνεχίζοντας τον δρόμο που είχε χαράξει ο αείμνηστος εξαγωγέας πρωίμων κηπευτικών Χρύσανθος Συγγελάκης, η σύζυγος του και οι κόρες του, καταφέρνουν να κερδίσουν διεθνές ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας, για τα πιστοποιημένα κηπευτικά που αγοράζουν από επιλεγμένους παραγωγούς της ευρύτερης Ιεράπετρας και της Βιάννου, και τα διακινούν σε μεγάλες αλυσίδες τροφίμων της Ευρώπης αλλά και σε χώρες εκτός Ε.Ε.
«Πριν λίγες μέρες μας απονεμήθηκε στο Παρίσι από την Global Trade Leaders' Club που έχει έδρα τη Μαδρίτη, το διεθνές ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας, για το οποίο οι αξιολογητές μας συνυπολόγισαν, την ποιότητα και την καθαρότητα των προϊόντων που παράγουν οι αγρότες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τον επαγγελματισμό μας,  την εξωστρέφεια της επιχείρησης μας, την ταχύτητα στις παραδόσεις των φορτίων, τη φρεσκάδα των κηπευτικών μας, το ειδικευμένο μας προσωπικό που επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλουν οι αγορές , και την δυνατότητα της εξαγωγικής μας επιχείρησης, που καταφέρνει να ανοίγει δρόμους σε νέες αγορές», μας είπε μεταξύ άλλων  η κ Ρενάτα Συγγελάκη.

«Έχουμε προσωπική σχέση με τους παραγωγούς που επιλέγουμε, γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε έχοντας οργανώσει, ομάδα πιστοποίησης  των καλλιεργειών τους.

Δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν ήταν  σοβαροί και συνειδητοποιημένοι οι παραγωγοί μας , στους κανόνες της ορθής γεωργικής πρακτικής

Σε αυτή τη βράβευση μέτρηση πρώτα απ’ όλα η ποιότητα των προϊόντων που παράγουν, και για το λόγο αυτό θέλω να τους συγχαρώ, όπως και το προσωπικό μας. Η ποιότητα είναι εκείνη που μετράει τελικά.

Η επιτυχία μας είναι συλλογική Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η εξαγωγική επιχείρηση βραβεύεται. Το 2001 ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης μας είχε απονείμει το πρώτο βραβείο ποιότητας. Αυτή τη φορά όμως κερδίσαμε μια μεγάλη διενή διάκριση γιατί καταφέραμε να βραβευτούμε μεταξύ 7.500 επιχειρήσεων από 95 χώρες του κόσμου», πρόσθεσε η κ Ρενάτα Συγγελάκη.

 Η Global Trade Leaders' Club είναι μια ένωση με  τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κόσμου, η οποία συγκεντρώνει πάνω από 7500 μέλη από 95 διαφορετικές χώρες, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής και των υπηρεσιών.

Ο κύριος στόχος αυτής της ένωσης είναι να προωθήσει το εμπόριο, τις ανταλλαγές και τις ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση στις ΜΜΕ (Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις)

Η Global Trade Leaders'  Club διοργανώνει κάθε χρόνο διάφορες συναντήσεις και τελετές απονομής βραβείων σε διάφορες χώρες, δημιουργώντας την ιδανική ευκαιρία για άμεση επαφή μεταξύ των επιχειρηματιών, με την ιδέα ότι η αμοιβαία γνώση και η ανταλλαγή των εμπειριών τους, πάντα θα   οδηγούσε σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.  Ιδρύθηκε στη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια μιας επίσημης συνάντησης, με επιχειρηματίες από περισσότερες από 40 χώρες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 Πηγή
radiovereniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου