.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ετοιμάζουν νόμο με ελάχιστες αποστάσεις ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα.


Σύμφωνα με έγγραφο της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής, τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα έως και την 28η Νοεμβρίου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην αρμόδια υπηρεσία του ΥπΑΑΤ σε σχέση με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και τις αλλαγές που αυτό επιφέρει στη νομοθεσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε (Αριθ. Πρωτ: 11743/1322113) οι προτάσεις αυτές θα πρέπει να γίνουν λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας για την ταξινόμηση και επισήμανση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και αιτημάτων που έχουν υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ σχετικά με την αλλαγή των αποστάσεων μεταξύ χώρου ψεκασμού και ειδικών περιοχών.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης αναφέρονται οι κατ’ ελάχιστον αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται μεταξύ ζώνης ψεκασμού γεωργικών φαρμάκων και περιοχής.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται στο email: syg032@minagric.gr



Πηγή: agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου