.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Messenger.Ενα καλό φυτοφάρμακο που τείνει να εξαφανιστεί λόγω...άγνοιας!



Βιολογικός φυτοδιεγέρτης  με βάση την ουσία χαρπίνη.
(Το βρήκαμε εδώ με κόστος 17.63 ευρώ.)

Το Messenger είναι ένας βιολογικός φυτοδιεγέρτης των καλλιεργιών με βάση την χαρπίνη. Η επίδραση των φυσιολογικών αντιδράσεων των φυτών έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας της παραγωγής, την πρωιμότητα καθώς και την βελτίωση της διατήρησης σε κανόνικές συνθήκες μετά την συγκομιδή.
Τί είναι όμως η Χαρπίνη?
Δοκιμάστηκε ως βιοενεργοποιητής αυτοάμυνας των φυτών σε ντομάτα και αγγουριά για την αντιμετώπιση του ωιδίου και του περονόσπορου,με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.Η χρήση και η δράση όμως αυτού του μη τοξικού φαρμάκου, δέν σταματά εκεί.Καταπολεμά επίσης βακτήρια,ιούς,έντομα,ακάρεα και νηματώδεις.
Περισσότερες πληροφορίες Εδώ

Ευχαριστούμε τον active soil για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου