.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Νέα παράταση για οριστικοποίηση φακέλων Νέων ως 16 Ιανουαρίου


Η κατάθεση του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή στις οικείες ΔΑΟΚ μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.


Μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου παρατείνεται εκ νέου η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Μέτρο των Νέων Γεωργών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, και η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες ΔΑΟΚ, παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.
Η κατάθεση του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή στις οικείες ΔΑΟΚ μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι για το υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα, 16.1.2017. Αντίστοιχα, παρατείνεται η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες ΔΑΟΚ, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017».
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δοθεί μια πρώτη παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία ως περίοδος για την απόκτηση ονόματος και κωδικού χρήστη για καταχώρηση αίτησης στήριξης -φακέλου υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως και 23-12-2016 και ως περίοδος σύνταξης και οριστικοποίησης των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας από την οποία τεκμαίρεται το εμπρόθεσμο της υποβολής αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως  και 31-12-2016.

Αυτό προέκυψε ως ανάγκη από το γεγονός ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορούν να προχωρούν σε οριστικοποίηση του φακέλου τους άνοιξε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου