.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Νέο κρούσμα λιπάσματων «μαϊμού» στην ελληνική αγορά



Μια ακόμα παρτίδα λιπασμάτων «μαϊμού» εντοπίστηκε τις τελευταίες μέρες στην αγορά. Με ανακοίνωσή του ο ΣΠΕΛ εφιστά την προσοχή αγροτών και καταστημάτων αγροτικών εφοδίων για προϊόντα των τύπων 20-10-10, 20-10-0 κ.α. που διακινούνται ως «Λιπάσματα Ε.Κ.».
Τα εν λόγω προϊόντα φέρουν στο σακί ανεπαρκή διεύθυνση και κανένα άλλο αναγνωριστικό στοιχείο ή κάποιο στοχείο επικοινωνίας.
Ως παραγωγός εταιρείας εμφανίζεται η «ΦΙΛΟΦΑΡΜ Ε.Π.Ε., Ανατολής 2 - Ν.Ιωνία» ενώ ως αποστολέας η «MEZOPOL HOLDINGS CO LIMITED, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια σακιά έχουν εντοπιστεί στη Δυτική Ελλάδα (Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία), στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.
Με έγγραφό του (αριθ. πρωτ. 1122/04-12-2013 ) ο  Σ.Π.Ε.Λ. κατήγγειλε στην αρμόδια υπηρεσία της Δ.Ε.Φ.Π. του ΥΠ.Α.Α.Τ. και την παραπάνω περίπτωση, προκειμένου να γίνουν και οι απαιτούμενοι επίσημοι έλεγχοι (δειγματοληψίες & αναλύσεις) από τα Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ.
Όπως επισημαίνει ο ΣΠΕΛ, η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ επιβεβαιώνει το μέγεθος του προβλήματος και ενημερώνει μέσω των ΚΕΠΠΥΕΛ όλα τα καταστήματα εμπορίας λιπασμάτων για το θέμα.
Πηγή>www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου