.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Αν βαρέθηκες την Ελληνική φορολογία και σκέφτεσαι να την κάνεις ας πούμε για...Ρωσία,Ακολουθούν 6 συμβουλές ή τι να περιμένεις αν συναντήσεις μια ρωσίδα γιαγιά

Russian babushka

Μετά τη γνωριμία με μια ρωσίδα γιαγιά, θα είστε χορτάτος, παντρεμένος, και ζεστά ντυμένος, αλλά με κακόγουστο πουλόβερ
Η ρωσίδα γιαγιά είναι ένα από τα σύμβολα της Ρωσίας, αφού προσελκύει την προσοχή των ξένων λόγω της πληθωρικής εξωτερικής της εμφάνισης. Ωστόσο, οποιοσδήποτε Ρώσος γνωρίζει πως το μαντίλι σε χτυπητό χρώμα στο κεφάλι και οι τσόχινες μπότες, δεν είναι παρά ένα μικρό τμήμα του χαρακτήρα της ρωσίδας γιαγιάς. Πολύ περισσότερες είναι οι χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες που εμφανίζονται όταν γνωριστεί κανείς μαζί της. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για μια τέτοια περίσταση.
1. Με το που θα περάσετε το κατώφλι του σπιτιού της, να είστε έτοιμοι ότι θα σας καθίσουν στο τραπέζι, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει από τα κάθε είδους φιλέματα που θα έχει πάνω.
Πηγή: Dmitry Divin
Όσο κι αν έχετε φάει, η γιαγιά θα εξακολουθήσει να νομίζει ότι πεινάτε. Πιστεύει ειλικρινά ότι απλώς ντρέπεστε ως επισκέπτης, γι’ αυτό και οι δικαιολογίες σας «Δεν μπορώ άλλο, δεν πάει κάτω...», δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Η ρωσίδα γιαγιά γνωρίζει καλύτερα από σας: Πάει και παραπάει. Γι’ αυτό συμβουλεύουμε να συμμορφωθείτε αδιαμαρτύρητα στις υποδείξεις της.
Αν τυχαίνει και έχετε ταλέντο στο λόγο, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε την κατάσταση, παρασύροντας τη γιαγιά με την κουβέντα. Χαίρεται πάντα να έχει συνομιλητή, κι έτσι, ίσως καταφέρετε να την κάνετε να ξεχάσει προσωρινά τις πίτες της που σας περιμένουν. Αν παρόλα αυτά η γιαγιά τις θυμηθεί, αποχαιρετώντας σας στην πόρτα, θα σας δώσει να πάρετε μαζί σας φαγητό, όπου κι αν έχετε σκοπό να πάτε μετά. Σε πάρτι, στο θέατρο, στο σινεμά.
2. Για τη ρωσίδα γιαγιά είσαστε πάντοτε πολύ αδύνατοι.
Να είστε έτοιμοι για παρατηρήσεις όπως: «Δεν τρως τίποτε απολύτως», «Μόνο τα μάτια σου έχουν μείνει», «Πετσί και κόκαλο», «Σε λίγο θα σε πάρει ο αέρας». Βασικά, οι συμβουλές είναι οι ίδιες όπως και στην πρώτη παράγραφο. Μπορούμε μονάχα να συμπονέσουμε εκείνους, οι οποίοι βρίσκονται σε δίαιτα.
3. Στον κατάλογο των υποχρεωτικών ερωτήσεων της ρωσίδας γιαγιάς υπάρχει η ενότητα «οικογενειακή κατάσταση».
Πηγή: Dmitry Divin
Αυτό αφορά όλες τις ηλικίες, εννοούμε πραγματικά όλες μα όλες τις ηλικίες. Η γιαγιά ρωτά την πεντάχρονη εγγονή αν έχει μνηστήρα στον παιδικό σταθμό, και τον εγγονό που πηγαίνει Α΄ Δημοτικού αν έχει αρραβωνιαστικιά στο σχολείο. Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τους νέους άνω των 25. Θα μπορείτε πλέον να μη φοβάστε πιθανές μελλοντικές ερωτήσεις από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, αν έχετε καταφέρει να εξηγήσετε στη γιαγιά για ποιο λόγο δεν έχετε παντρευτεί ακόμα και το κυριότερο, αν την απάντησή σας την έχει βρει ικανοποιητική.
Η πιθανότερη έκβαση της κατάστασης (δηλαδή της πλήρους αποτυχίας σας να παραθέσετε αρκετά πειστικά για τη γιαγιά επιχειρήματα), θα σας καταχωρήσουν στα γεροντοπαλίκαρα. Εν τω μεταξύ η γιαγιά θα ενεργοποιήσει όλες τις γνωριμίες της για να σας βρει μια καλή νύφη.
Τι νομίσατε; Ποιος θέλει να μείνει χωρίς δισέγγονα;
4. Για τη ρωσίδα γιαγιά ποτέ δεν είστε αρκετά ζεστά ντυμένοι.
Πηγή: Dmitry Divin
Η συμβουλή μας είναι πολύ απλή. Το χειμώνα μην σας δει χωρίς σκούφο, κασκόλ και γάντια, με κοντό μπουφάν, κοντό φόρεμα και ανοιξιάτικα παπούτσια. Αλλά και το καλοκαίρι θα πρέπει να διαθέτετε στο οπλοστάσιό σας ό,τι χρειάζεται για κάθε περίπτωση. «Αν πιάσει βροχή;», «Αν σηκωθεί αέρας!», «Αν βραχούν τα παπούτσια σου;», «Το δελτίο καιρού ανέφερε πτώση της θερμοκρασίας!».
Για τις κοπέλες, ούτε καν να σκεφτείτε μπλουζάκια με την κοιλιά έξω.
5. Οι ρωσίδες γιαγιάδες δεν είναι μόνο ικανές μαγείρισσες. Τους αρέσει να ράβουν, να πλέκουν, και όλα αυτά για σας.
Πηγή: Dmitry Divin
Η ρωσίδα γιαγιά δεν θα κατανοήσει για ποιο λόγο δεν φορέσατε το πουλόβερ που σας χάρισε για την πρωτοχρονιά. Άραγε ήταν μικρό; Μεγάλο; Επειδή είχε ροζ χρώμα και μοτίβα με λουλούδια; Η γιαγιά είναι γυναίκα με εμπειρία, «έζησε μια ζωή», «είδε πολλά», και ξέρει ότι «στο γραφείο», αλλά όπου και να είστε, «απλά σας είναι απαραίτητα τα ζεστά ρούχα».
6. Καλύτερα για την ώρα να ξεχάσετε τα αστεία για τον Στάλιν και γενικά για τη Σοβιετική Ένωση.
Να θυμάστε ότι έχετε να κάνετε με ένα πρόσωπο, το οποίο πιστεύει κάποια πράγματα με θρησκευτικό φανατισμό. Για τη ρωσίδα γιαγιά όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο είναι «απόλυτη αταξία». Γι’ αυτό συμβουλεύουμε να πιάνετε συζητήσεις για πιο αφηρημένα θέματα, αν και το πιθανότερο είναι να υποστείτε κάποια στιγμή έντονη πίεση. Η γιαγιά ξέρει και χωρίς τη δική σας πρωτοβουλία, τι να ρωτήσει και πότε.

Πηγή:gr.rbth.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου