.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών (13-12-20) Ενδεικτικές Τιμές Κατώτερη DAFNIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,47 ΕΧΤΑSIS ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,41 0,48 ΤΟRRY ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,45 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA ΨΙΛΕΣ ΠΙΣΤ 0,40 ΚΝΩΣΣΟΥ Α ΠΙΣΤ 0,40 0,50 ΦΛΑΣΚΑ ΚΟΥΠ Α ΟΔΠ 1,43 1,44 EXTASIS A ΠΙΣΤ 0,70 0,84 ΤΟΡΡΥ A ΠΙΣΤ 0,77 ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Α LOBELLO ΠΙΣΤ 2,54 2,64 ΝΤΟΛΜΑΣ Α ΚΟΥΠ Ο.Δ.Π. 0,40 0,46 ΑΓΓ ΕΣΩΤ. Ο.Δ. ΠΙΣΤ 0,30 0,34 ΤΟΜΑΤΑ GRUMIRA Α ΠΙΣΤ 0,81 ΕΧΤΑSIS A ΠΙΣΤ 0,84 ΦΛΑΣΚΑ Α Ο.Δ. ΠΙΣΤ 1,00 ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Βιολογική πρόληψη ασθενειών στο κοτέτσι μαςΧίλιες δυο αρρώστιες μπορούν να κολλήσουν οι κότες μας, και πολλοί απο εμάς δεν εφαρμόζουμε καμία προληπτική αγωγή, προκειμένου να προστατεύσουμε το κοτέτσι μας. Όλες τις φορές, όταν επισκεπτόμαστε ένα κτηνίατρο, μας λέει ότι κάποια φάρμακα, είναι υποχρεωτικά, και πρέπει να τα δίνουμε προληπτικά για να μην νοσούν οι κότες μας. Πχ φάρμακα για σκουλήκια, εμβόλια στην βρεφική ηλικία των κοτόπουλων. Ωστόσο υπάρχει μια εντελώς βιολογική λύση, με ένα σκεύασμα εντελώς φυσικό και ακίνδυνο, που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, και μπορούμε να το δώσουμε άφοβα και στα πτηνά μας! Θα έχετε ακούσει σίγουρα για το βάμμα πρόπολης, σε υγρή μορφή, που το πίνουμε εμείς οι άνθρωποι, και γινόμαστε καλά από γρίπες γαστρεντερικά και ιώσεις. Αυτό λοιπόν το βάζουμε στην ποτίστρα από τις κότες λίγες σταγόνες, και προλαμβάνει τα πάντα, από μικρόβια μύκητες, κοκκίδια και ένα σωρό άλλα παθογόνα που μεταδίδονται στα πτηνά.
Η πρόπολη αποτελεί ένα σύγχρονο φάρμακο, που συλλέγουν οι μέλισσες από τα λουλούδια και τα δέντρα. Πολλές φορές οι παλιοί έφτιαχναν θεραπευτικές αλοιφές με ρετσίνι από πεύκα, έλατα. Φανταστείτε ότι οι μέλισσες συλλέγουν βιολογικές ριτίνες από χιλιάδες διαφορετικά δέντρα και λουλούδια, και συνθέτοντας με το στόμα τους αυτές τις ριτίνες με κερί και άλλα συστατικά, το μετατρέπουν στο πιο θεραπευτικό προιόν που μπορούμε να βρούμε στη φύση. Φυσικά αυτό δεν κάνει θαύματα μόνο στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως και έχει αποδειχθεί, αλλά και σε όλα τα ζώα που διατηρούμε στο αγρόκτημα, και ειδικά τις κότες που το χρησιμοποιώ εγώ. Δεν υπάρχει καλύτερα απολυμασμένο μέρος από μια κυψέλη, η πρόπολη απολυμαίνει τα πάντα.

To βάμμα πρόπολης δίνεται ακόμα και στα μικρά 
κοτοπουλάκια για να μην αρρωσταίνουν 
και να έχουν δυνατό ανοσοποιιτικό
Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την πρόπολη σαν ένα φυσικό "betadine" χωρίς όμως να έχει κάποια παρενέργεια, και με πολύ περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες στην αντιμετώπιση ασθενειών αλλά και μικροβίων. Όλες οι ασθένειες που συναντάμε στα πτηνά, μεταδίδοντας μέσω του νερού στις ποτίστρες. Μπαίνουν μέσα στο σώμα απο τα ζώα, και βρίσκουν αδύναμο το ανοσοποιιτικό. Τι γίνετε όμως αν μέσα στο νερό, προσθέσουμε λίγες σταγόνες απο αυτό το φυσικό αντιμικροβιακό σκεύασμα, το βάμμα πρόπολης; Γιόκ μικρόβια και ασθένειες, δεν μπορούν να μεταδοθούν!


10 σταγόνες μέσα σε ένα λίτρο αρκούν για να προλαμβάνουμε όλες τις ασθένειες στις κότες μας. Και μόλις πιούν από αυτό το νερό, περνάει μέσα απο το στομάχι το έντερο, και λόγω της εξαιρετικής της δράσης, η πρόπολη απολυμαίνει τα εσωτερικά όργανα και εμποδίζει τις ασθένειες να εξαπλωθούν. Κάνει δυνατότερο τον οργανισμό!


Φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για προληπτικό σκεύασμα, και δεν μπορεί να θεραπεύσει μόνο του τις ασθένειες αν έχουν ήδη εξαπλωθεί στο κοτέτσι. Ο καλύτερος τρόπος άλλωστε να πολεμήσουμε τις ασθένειες είναι πριν αυτές δείξουν συμπτώματα και εξαπλωθούν. Μπορούμε κάλλιστα να το χρησιμοποιούμε όλον τον χρόνο, και να τρώμε τα αυγά και το κρέας, χωρίς καμία παρενέργεια. Η πρόπολη είναι εντελώς φυσική, και το βάμμα πρόπολης φτιάχνεται με οινόπνευμα, και φυσική ακατέργαστη πρόπολη κατευθείαν απο τα μελίσσια. Η πρόπολη είναι μια πολύ ακριβή πρώτη ύλη, παράγεται πολύ δύσκολα, και η τιμή της ξεπερνά τα 100 ευρώ το κιλό. Ωστόσο το βάμμα πρόπολης είναι πολύ πιο οικονομικό, και το φτιάχνει η κ. Χριστίνα απο δικά της μελίσσια και μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 6992328889. Τα έξοδα μεταφοράς είναι 4 η 5 ευρώ και το φάρμακο έρχεται πανελλαδικά, μετά από παραγγελία.


ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. Ειδικό βάμμα πρόπολης που μπαίνει στο νερό τους για να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ! Καμία επιρροή σε κρέας-αυγά και άμεσα αποτελέσματα!  Αποστολή πανελλαδικά μόνο με 4€ μεταφορικά. Τηλ 6992328889. Δείτε εδώ

Πηγή:http://ellinikeskotes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου