.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εκλογές την Κυριακή στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας:Οι υποψήφιοι.

Συνεδρίασε χτες  το απόγευμα για τελευταία φορά το Δ.Σ. του απερχόμενου προσωρινού Συμβουλίου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, παρουσία της ελεγκτικής επιτροπής και της εφορευτικής επιτροπής.
Οι εκλογές του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Ανατολής.
Χτες ήταν η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για όποιον ενδιαφερόταν να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Μάνος Καπαράκης, στις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όσα παλαιά και νέα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα προς τον σύλλογο και όσοι εγγραφούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ δικαίωμα για υποβολή υποψηφιότητας, σύμφωνα και με το καταστατικό, είχαν όλοι όσοι ήταν εγγεγραμμένα μέλη στον σύλλογο έως και δύο μήνες πριν τις εκλογές.

 Ο Σύλλογος όμως θα είναι ανοιχτός την Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα για όσους θέλουν να εγγραφούν ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία και να αποφευχθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής.
Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της 14ης Νοεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές αναδείξεως των οργάνων διοίκησης του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Ιεράπετρας, της Κυριακής 20-11-2016. Οι υποψήφιοι έχουν ως εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο
ΑκαμωτάκηςΝικόλαοςΙωάννης
ΜαρκάκηςΔημήτριοςΣυμεών
ΜεταξάκηςΝικόλαοςΓεώργιος
ΜιχαλάκηςΕμμανουήλΣτυλιανός
ΜιχελαράκηςΙωάννηςΑνδρέας
ΝταγιάκοςΓεώργιοςΠέτρος
ΤσικαλουδάκηΑικατερίνηΕμμανουήλ
ΧαραλαμπάκηςΝικόλαοςΙωάννης
ΧριστάκηςΕμμανουήλΚωνσταντίνος

Ελεγκτικό Συμβούλιο
ΑστροπεκάκηςΜιχαήλΑντώνιος
ΘωμαδάκηςΓεώργιοςΕμμανουήλ
ΛιόκαλοςΝικόλαοςΜιχαήλ
ΜπαλοθιάρηςΠαναγιώτηςΚωνσταντίνος
ΧανιωτάκηςΝικόλαοςΧριστόφορος

Εκπρόσωποι για Ομοσπονδία Κρήτης
ΑκαμωτάκηςΝικόλαοςΙωάννης
ΜαλλιωτάκηςΜιχαήλΓεώργιος
ΜαρκάκηςΔημήτριοςΣυμεών
ΜεταξάκηςΝικόλαοςΓεώργιος
ΜιχαλάκηςΕμμανουήλΣτυλιανός
ΜιχελαράκηςΙωάννηςΑνδρέας
ΝταγιάκοςΓεώργιοςΠέτρος
ΤσικαλουδάκηΑικατερίνηΕμμανουήλ
ΧαραλαμπάκηςΝικόλαοςΙωάννης
ΧριστάκηςΕμμανουήλΚωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου